Comença l'IndiFest ONLINE
Fins al diumenge 24 d'octubre, ja podeu gaudir en línia de les pel·lícules sobre “Resistències Indígenes en temps de pandèmia” incloses a l'IndiFest.
La XIV edició del Festival de Cinema Indígena de Barcelona ja està en línea. A través del web www.indifest.org es redirigeix a la plataforma MiradaNativa que acull el festival online. Podreu gaudir de les pel·lícules seleccionades fins diumenge 24 d'octubre i votar, fins i tot, pel Premi del Públic.
Entre la programació, enguany es pot veure la mirada de diferents pobles a través de les seves obres cinematogràfiques: Poble Aymara (Bolívia), Poble Pijao, Coyaima Managrande (Colòmbia), Poble Maia Kiché (Guatemala), Poble Maputxe (Wallmapu), Poble Emberá (Panamà), Poble Seri de Mèxic, Wayúu i Gunadule (kuna o tule) de Colòmbia, Saraguro l'Equador, Shuar d'Equador, Kariri del Brasil, Kawesqar de Xile, Quítxua de Bolívia, Lenca d'Hondures, Poble Potiguara (el Brasil) i l'Aldeia Maracanã (el Brasil).
L'IndiFest Festival de Cinema Indígena és una iniciativa impulsada per alterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes en coordinació amb CLACPI Coordinadora Latinoamericana de Cine y Comunicación de los Pueblos Indígenas, amb l'objectiu de donar veu pròpia als pobles indígenes i exigir el compliment dels seus drets reconeguts de manera internacional. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació i la Diputació de Barcelona.
El Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat us proposa, per aquesta quarta setmana de confinament, activitats vinculades a pel·lícules infantils i juvenils, que podeu agafar en préstec al CeDRe. En aquesta ocasió les activitats escollides, les trobareu desenvolupades a les respectives Guies Pedagògiques de cada pel·lícula, que podeu consultar al nostre web.
Aquest mes d'octubre comença una nova edició del Cicle Cinema i Solidaritat que mensualment, i fins al mes de juny de l'any que ve, projectarà una pel·lícula que girarà entorn les persones refugiades, una problemàtica que afecta milions de persones al món.